St. Louis – Annual Dinner with The American Academy of Chefs

Senza categoria

Every year, one of the country club in St.Louis City, host the annual Dinner of this historical association and this time Executive chef Lute Cain was in charge of event.

Chilled Snap Pea Soup – Beet and Carrot Terrine

IMG_6323

Poached Turbot, squid ink angel hair aglio e olio 

IMG_6325

Alla natural strip loin, wrapped in a sweetbread and hen of woods sausage caramelized onion potato tart, roasted marrow

IMG_6330

Advertisements

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...